humangest

Cei mai buni candidati ai saptamanii

CONTABIL SENIOR Varsta: 31 ani Domiciliul: Bucuresti Cu aproximativ 6 ani de experienta in domeniul contabilitatii, candidata  ocupa postul de Contabil Senior in cadrul unei companii de prestari servicii. Este responsabila cu prelucrarea documentelor financiar-contabile, inregistrarea facturilor, contabilizarea stocurilor, mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, verificarea balantei, efectuarea operatiunilor de inchidere a exercitiului financiar (bilant, balanta), calcul salarial, efectuarea declaratiilor, inclusiv declaratii intrastate, raportari catre BNR. Cunoaste programele SAGA si TRONN. MANAGER ADMINISTRATIV Varsta: 29 ani Domiciliul: Bucuresti In decursul ultimilor ani, candidata a acumulat experienta in domeniul vanzarilor, economic, managementului și finantelor. Ultimul post ocupat a fost de Manager Administrativ in cadrul unei companii de transport si distributie, unde a fost responsabila cu planificarea si urmarirea fluxului de marfa, stocari, activitatea de transport si a flotei proprii, planificarea strategica a resurselor companiei, elaborarea de proceduri (aprovizionare, emitere comenzi, livrare, distributie, receptie, neconformitati) si urmarirea respectarii acestora.  Este o persoana dinamica, creativa, comunicativa, cu capacitate de adaptare sporita.
Public Affairs Specialist Varsta: 39 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidatul detine peste 3 ani de experienta pe o pozitie de Specialist Afaceri Institutionale, fiind interesat sa isi dezvolte cariera in aceeasi directie, intr-un domeniu care sa ii ofere cadrul potrivit dezvoltarii profesionale si consolidarii cunostintelor. Se descrie a fi o persoana deschisa la nou, pasionata de profesia sa, mereu in cautare de solutii in vederea rezolvarii problemelor si interesata de a stabili noi relatii profesionale. EXPERT CONTABIL Varsta: 34 ani Domiciliul: Bucuresti Candidata are o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar-contabil, are certificare CECCAR si cunostinte bune de limba engleza si italiana. Este o persoana foarte dinamica, orientata spre dezvoltarea profesionala si personala, detine permis de conducere si este in cautarea unei noi oportunitati care sa ii ofere posibilitatea de a-si imbunatati cunostintele profesionale.
REGIONAL SALES MANAGER Varsta: 37 ani Domiciliul: Brasov Candidatul este absolvent al Facultatii de Management si detine 5 ani de experienta in vanzarea serviciilor de transport, acumulata in cadrul unor companii multinationale. Pe langa dezvoltarea business-ului de vanzare servicii de transport la nivel national, s-a ocupat si de coordonarea unei echipe de vanzari. Background-ul sau evidentiaza bune abilitati de comunicare, negociere si relationare. De asemenea, se descrie ca o persoana activa, serioasa, deschisa la noi oportunitati. CORPORATE SALES DEVELOPER Varsta: 31 ani Domiciliul: Bucuresti Candidata are o experienta de aproape 10 in vanzari, cu preponderenta servicii. In actualul job activeaza de peste 3 ani pe o pozitie de Business Developer B2B in zona corporate, pe servicii incluse in pachetele de beneficii salariale, pentru unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania. Interesul ei este pentru pozitii de vanzari si de people management. Este o persoana cu foarte bune abilitati de comunicare si relationare, foarte dinamica, interesata sa se dezvolte profesional.
Inginer Mentenanta Varsta: 42 ani Domiciliul: Turnu Magurele Candidatul este absolvent de studii superioare tehnice si detine 17 ani de experienta in activitatea de mentenanta utilaje, acumulata in cadrul unei companii producatoare care activeaza in domeniul chimic. Are bune abilitati de organizare si de coordonare a echipelor de muncitori din subordine. Candidatul detine o buna capacitate de gestionare a prioritatilor, experienta sa dovedind faptul ca reuseste sa se descurce cu succes in situatii limita. Se afla in cautarea unei oportunitati pe termen lung, fiind interesat sa isi largeasca aria de cunostinte cu privire la noi utilaje si echipamente folosite in activitatea de productie. CONTABIL SENIOR Varsta: 32 ani Domiciliul: Stefanestii de Jos Candidata are 12 ani experienta in domeniul financiar-contabil si lucreaza in prezent in cadrul uneia dintre cele mai mari companii media din Romania. A fost atrasa de domeniul economic inca din timpul liceului si a urmat studii universitare si masterale in aria financiar-contabila si numeroasele cursuri de specializare. Este dornica sa-si dezvolte cariera pe segmentele analiza si control financiar  si expertiza contabila.
STORE MANAGER Varsta: 26 ani Domiciliul: Bucuresti Candidata a acumulat peste 5 ani de experienta in domeniul vanzarilor iar ultimul post ocupat a fost de Manager, in cadrul unui retailer din domeniul Telecom. A fost responsabila cu coordonarea si supervizarea activitatii echipei din subordine, managementul relatiilor cu clientii cheie din zona alocata, recrutarea reprezentantilor de vanzari si instruirea acestora, permanenta actualizare a informatiilor despre piata de profil si concurenta. Este pasionata de domeniul vanzarilor si de lucrul cu oamenii, cu o personalitate carismatica, capabila sa se impuna si sa castige respectul angajatilor. CONTABIL SENIOR Varsta: 30 ani Domiciliul: Bucuresti Candidata are peste 10 ani de experienta in domeniul contabilitatii, din care 8 in cadrul unui renumit retailer, pe toate procesele de contabilitate, pana la bilant. In prezent lucreaza intr-un Shared Service Center, fiind responsabila de buna desfasurare a activitatii financiare din Italia, Germania si Grecia. Este un utilizator experimentat al programului SAP, cunoaste limba engleza si franceza la nivel avansat, iar limba germana la nivel mediu.
MANAGER DE PROIECT Varsta: 30 ani Domiciliul: Cluj-Napoca Candidata detine peste 8 ani de experienta in domeniul Customer Service cu vaste cunostinte in implementarea, gestionarea si optimizarea proiectelor din domenii precum E-commerce, Information Technology, Customer Satisfaction, Retail. Pasiunea pentru managementul proiectelor si imbunatatirea proceselor au motivat-o sa isi imbunatateasca cunostintele prin obtinerea certificarilor PMP si SixSigma. Este o persoana orientata catre client si rezultate si detine excelente abilitati de comunicare si relationare. CONTABIL SEF Varsta: 40 ani Domiciliul: Bucuresti Candidata are peste 20 de ani de experienta in contabilitate, inclusiv  in domeniul productiei, si a ocupat de-a lungul timpului pozitii de coordonare, gestionand cu succes activitatea departamentului financiar si bugete de pana la 11 milioane de euro. A absolvit doua programe de Master, in cadrul Academiei de Studii Economice,  vorbeste limba engleza la nivel avansat si cunoaste foarte bine programul SAP.
Manager de proiect Varsta: 33 ani Domiciliul: Bucuresti Candidatul are o experienta de peste 12 ani in domeniul administrativ si Project Management, iar in prezent este responsabil de buna desfasurare a proiectelor de fit-out, amenajari interioare si exterioare a magazinelor unui binecunoscut retailer. Coordoneaza activitatile de constructii, supervizand direct echipele tehnice, consultantii sau alti colaboratori implicati. Pregateste bugetul si cash-flow-ul pentru proiect, intocmeste si coordoneaza planul de activitate al proiectului, asigura resursele necesare, monitorizeaza progresul proiectului, raportand constant Top Management-ului si beneficiarilor. Administrator (Statii distributie carburanti) Varsta: 34 ani Domiciliul: Bucuresti Candidatul a activat in ultimii 10 ani pe o pozitie de administrator a trei statii de distributie carburanti, timp in care s-a ocupat de organizarea activitatii zilnice, coordonarea personalului, atingerea targetelor de vanzari, mentinerea relatiei cu furnizorii. Inainte de aceasta experienta candidatul s-a ocupat de realizarea materialelor publicitare si de marketing pentru o companie distribuitoare de pompe industriale. Este o persoana cu bune abilitati de comunicare si leadership, negociere si capacitate de analiza. Cunoaste bine limba engleza, detine permis de conducere si este disponibil pentru deplasari, daca este necesar. 
Expert contabil Varsta: 48 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidatul are o experienta de peste 14 ani in domeniul contabilitatii fiscale si judiciare si este responsabil cu organizarea si coordonarea activitatilor departamentului financiar contabil, din cadrul unei companii din domeniul productiei de ambalaje pentru industria alimentara. Este membru CECCAR din 2007, este o persoana deschisa, dornica sa invete lucruri noi si este un bun vorbitor de limba engleza si italiana.   SALES ACCOUNT MANAGER Varsta: 39 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidata detine o experienta de peste 17 ani in domeniul vanzarilor, atat pe segmental B2B cat si B2C si este o persoana extrem de organizata, disciplinata, energica, cu spirit de echipa si spirit analitic. Detine excelente abilitati de negociere si vanzare, abilitati de relationare, si este orientata catre client si rezultate.
REGIONAL SALES MANAGER Varsta: 33 ani Domiciliul: Bucuresti   In ultimii 10 ani, candidatul a lucrat in sistemul bancar, a initiat proiecte de dezvoltare, strategie si coordonare echipe, a dezvoltat si sustinut programe de training pentru echipele de vanzari. Doreste sa-si continue activitatea in domeniul vanzarilor intr-o companie care sa-i ofere posibilitatea de a pune in practica experienta si cunostintele acumulate. Este o persoana dedicata, responsabila, un bun team-player, cu excelente abilitati de comunicare si relationare. CONSILIER JURIDIC Varsta: 44 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidata detine o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si s-a ocupat in principal de asistenta, gestionare si reprezentare juridica, in procesele comerciale, civile, achizitii publice, executari silite. De asemenea, s-a ocupat de elaborarea actelor juridice, contracte, conventii, statute, negocieri in numele companiilor, recuperare debite sau creante. A ocupat functia de Consilier Juridic in diferite companii din industriile Telecomunicatii, Confectii, Paza si Protectie. Este o persoana dedicata, cu o excelenta expertiza in domeniul sau de activitate, buna vorbitoare de limba engleza.
DIRECTOR ADMINISTRATIV Varsta: 47 ani Domiciliul: Bucuresti   Cu aproximativ 6 ani experienta in logistica si 10 ani experienta in management, candidatul a ocupat functia de Director Administrativ si a fost responsabil cu administrarea cladirilor de birouri si a celor rezidentiale - aprox 200.000 mp. A coordonat si organizat activitatile serviciilor de paza, pompieri, cleaning, mediu, deratizare, gradinarit, deszapezire, RSVTI, parc auto,in baza contractelor, a reprezentat compania in relatia cu autoritatile-Politie, ISU, Primarie, Mediu, ISCIR. A promovat serviciile companiei incheind noi contracte, a selectat furnizorii si a urmarit executarea contractelor, a optimizat procesele de lucru si costurile, a participat la licitatii. Este o persoana cu foarte bune abilitati de comunicare si negociere, usor adaptabil si orientat catre rezultat. INGINER ELECTROENERGETICIAN Varsta: 28 ani Domiciliul: Bucuresti Candidatul ocupa functia de Inginer Electroenergetician si este responsabil cu coordonarea, monitorizarea si solutionarea etapelor lucrarilor in curs. Coordoneaza echipa implicata, intocmeste graficul de executie si graficul de aprovizionare, asigura aprovizionarea cu materialele necesare proiectelor in desfasurare (transformatoare, celule, generatoare, cutii de distributie, grupuri electrogene). Cunoaste programele AutoCAD, AutoCAD 2d, Epanet, MATLAB Simulink, Softech plus, WindevRO. si GNU Octave. Este o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, capabila sa lucreze in conditii de stres, care are capacitatea de a gasi solutii si de a se adapta diverselor situatii de munca.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg