DESPRE NOI

Humangest Group SRL este o companie de resurse umane ce ofera servicii de: recrutare si selectie, LEASING DE PERSONAL, administrare de personal, payroll, training, consiliere profesionala / outplacement, consultanta in domeniul resurselor umane si detasare de personal in strainatate.

Compania Humangest Romania a fost infiintata in anul 2007 si este parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian. In prezent Grupul isi desfasoara activitatea in 42 de filiale in Italia si 1 in Romania.
 

Obiectivul nostru  este soferim partenerilor nostri strategii, rezultate si idei inovatoare pentru  problemele ce pot aparea in domeniul resurselor umaneAvantajul de a colabora cu Humangest consta in faptul ca noi cunoastem in profunzime domeniul in care activam, cadrul si tendintele socio-economice, atat la nivel  local, cat si international. De asemenea, expertiza noastra acopera toate ariile resurselor umane.

Orientarea fata de client,  flexibilitatea si polivalenta serviciilor oferite sunt valorile in care credem si pe care ne-am bazat ascensiunea atat in Romania cat si in Italia, ceea ce permite ca Humangest Group sa fie si sa ramana o alegere pe termen lung in afaceri.

Membru al ARAMT Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara
 
Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara small