humangest

Humangest Group sponsorizeaza Adunarea Generala Confindustria Romania!

In data de 28 iunie 2012 in incinta hotelului Marriott din Bucuresti a avut loc Adunarea Generala Confindustria Romania, sub motto-ul "Il cuore e la forza dell'imprenditoria italiana in Romania". Constituita inca din iulie 2003, Confindustria Romania a devenit patronat recunoscut de catre Guvernul roman in octombrie 2004, participând activ la masa tratativelor alaturi de Guvern si de sindicate pentru a dezbate problemele importante ale companiilor (codul muncii, regimul fiscal etc.), si aparand interesele propriilor asociati, firme românesti cu capital partial sau in totalitate italian. Confindustria are aproape 700 de asociati care ofera peste 130.000 de locuri de munca.
Humangest Group este asociat Confindustria inca din anul 2007 si a facut parte din grupul companiilor care au sponsorizat acest eveniment.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg