humangest

Humangest Group prezent la cel mai important eveniment de recrutare din Romania, targul de cariera Angajatori de Top

Humangest Group va fi prezent la editia cu numarul 15 a targului de cariera Angajatori de Top ce va avea loc in perioada 25-26 octombrie,  la Sala Palatului din Bucuresti. Targul de cariera Angajatori de Top este unul dintre cele mai importante evenimente de recrutare din Romania si reprezinta pentru persoanele in cautarea unui loc de munca o oportunitate de a cunoaste si interactiona cu cei mai importanti angajatori din piata. 
Totodata, consultantii nostri in recrutare vor impartasi din experienta lor,  in data de 26 octombrie, ora 10.00, Sala A, unde vor prezenta Workshop-ul cu tema  ``Drumul de o mie de mile incepe cu un pas ``. Cu ocazia acestui seminar, consultantii nostri in recrutare vor oferi participantilor informatii despre cum sa se promoveze eficient in cadrul  unui interviu de angajare,  sfaturi cu privire la reusita unui proces de recrutare, respectiv la dezvoltarea unei cariere de succes.
De asemenea, pentru cei interesati de o cariera in domeniul resurselor umane, vom vedea cum puteti  transforma aspiratiile voastre in experienta si competente, prin internshipul oferit de noi.
Intrarea la targul de cariera Angajatori de Top este gratuita si se se face pe baza de CV.
 
Humangest Group este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane . Obiectivul nostru  este sa  oferim partenerilor, candidatii potriviti nevoilor lor, precum si idei inovatoare pentru  problemele ce pot aparea in domeniul resurselor umane.  Humangest Group va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal, leasing de personal, administrare de personal si payroll, training, consiliere / outplacement, consultanta in domeniul resurselor umane si detasare de personal in strainatate.
In domeniul recrutariiHumangest Group ofera solutii in gasirea unui loc de munca, atat in cadrul echipei noastre cat si in cadrul companiilor client. Colaboram cu clienti din diferite domenii: RETAIL / RETAIL FASHION & BEAUTY , ENERGIE, IT & C/ IT & SOFTWARE, INSTITUTII FINANCIAR-BANCARE, AUTO, ELECTROCASNICE, AGRICULTURA, FMCG – LEMN, HARTIE SI   MOBILA, FMCG – PHARMA, SERVICII PROFESIONALE SI DE  AFACERI, CONSTRUCTII.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg