humangest

Humangest Group, sponsor silver la Forumul economic romano-italian 2013 "Both worlds: finance & manufacturing at a glance”

Forumul Economic 2013 “Both Worlds: Finance & Manufacturing at a glance”, desfasurat in data de  3 octombrie a fost organizat de Patronatul Confindustria la Hotel Hilton, Sala “Le Diplomate” din Bucuresti.
Humangest Group, parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian, specializat in consultanta in domeniul resurselor umane a avut placerea sa sponsorizeze acest eveniment.
Forumul Economic Confindustria Romania a reprezentat o oportunitate de intalnire si discutii intre reprezentantii Guvernului roman, institutiile internationale, membrii asociati, analistii economici, factorii de decizie si membrii comunitatii internationale de business din Romania.
In cadrul evenimentului au fost analizate trendurile si evolutiile pe sectoare de business, s-au facut prognoze si au fost propuse masuri de sustinere a firmelor, astfel incat sa fie reactivat procesul de crestere economica.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg