humangest

HUMANGEST GROUP PREZENT LA EDITIA A 16-A A TARGULUI DE CARIERA ANGAJATORI DE TOP

 

Humangest Group va fi prezent la editia cu numarul 16 a targului de cariera Angajatori de Top ce va avea loc in perioada 4-5 Aprilie,  la Sala Palatului din Bucuresti. Targul de cariera Angajatori de Top este unul dintre cele mai importante evenimente de recrutare din Romania si reprezinta pentru persoanele in cautarea unui loc de munca o oportunitate de a cunoaste si interactiona cu cei mai importanti angajatori din piata. Intrarea la targul de cariera Angajatori de Top este gratuita si se se face pe baza de CV.
Humangest Group este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane.
Obiectivul nostru  este sa  oferim partenerilor, candidatii potriviti nevoilor lor, precum si idei inovatoare pentru problemele ce pot aparea in domeniul resurselor umaneHumangest Group va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal, leasing de personal, administrare de personal si payroll, training, evaluare de personal, consiliere / outplacement si detasare de personal in strainatate.
In domeniul recrutariiHumangest Group ofera solutii in gasirea unui loc de munca, atat in cadrul echipei noastre cat si in cadrul companiilor client. Colaboram cu clienti din diferite domenii: RETAIL / RETAIL FASHION & BEAUTY , ENERGIE, IT & C/ IT & SOFTWARE, INSTITUTII FINANCIAR-BANCARE, AUTO, ELECTROCASNICE, AGRICULTURA, FMCG – LEMN, HARTIE SI   MOBILA, FMCG – PHARMA, SERVICII PROFESIONALE SI DE  AFACERI, CONSTRUCTII.

 

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg