humangest

CUM SA TE COMPORTI IN PRIMA ZI LA UN NOU LOC DE MUNCA

cum-sa-te-comportiPrima zi de lucru este fara indoiala o zi speciala, cand faci cunostinta cu colegii de munca si cu indatoririle tale concrete.

In primul rand trebuie sa ai grija cum te imbraci in aceasta zi. Deoarece nu cunosti inca trendul societatii unde te-ai angajat, cel mai bine ar fi sa adopti un stil casual elegant, dupa care in zilele urmatoare va fi mult mai usor, observand stilul celorlalti sa te adaptezi la trendul general. Important este sa te simti confortabil in pielea ta.

Un alt aspect important caruia trebuie sa ii acorzi atentie este punctualitatea. Este bine sa ajungi la timp in prima zi, sa nu intarzii, dar nici sa ajungi prea devreme.

In prima zi trebuie sa discuti cu superiorul tau direct pentru a sti ce se asteapta concret de la tine, care sunt instrumentele pe care trebuie sa le folosesti pentru a-ti desfasura activitatea, cu ce colegi vei colabora.

Este important sa acorzi atentie tuturor indicatiilor care ti se dau de catre sefi sau de catre colegi, sa aduni cat mai multe informatii despre activitatile desfasurate si sa afli care sunt persoanele la care poti apela in diverse situatii in care ai nevoie de suport.

Chiar si in momentul pauzei este important sa faci o impresie buna. In timpul pauzei, colegii observa comportamentul noului coleg sau a noii colege, de aceea este bine sa pastrezi un comportament precaut, sa nu comentezi excesiv, sa te faci util si sa te arati bine intentionat, pentru a lasa o impresie buna.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg