humangest

IMPORTANTA SCRISORII DE INTENTIE

importanta-scrisorii-de-intentieScrisoarea de intentie care insoteste CV-ul este un instrument util, care ne permite sa ne prezentam motivatiile si sa subliniem propriile aptitudini pe care dorim sa le evidentiem companiei de care suntem interesati.

Scrisoarea de intentie trebuie sa fie adaptata la cerintele pozitiei pentru care aplicam. Pentru a redacta o scrisoare de intentie eficienta trebuie sa ne concentram atentia asupra exigentelor mentionate in descrierea locului de munca oferit.

In aceasta faza, orice element trecut in scrisoarea de intentie poate atrage atentia recrutorului si poate face diferenta intre candidaturi.

Intr-o scrisoare de intentie trebuie mentionata sursa unde a fost citit anuntul de angajare si trebuie evidentiata legatura intre profilul propriu si pozitia dorita.

Textul nu trebuie sa fie foarte lung: trebuie indicata persoana careia ne adresam, de ce dorim sa candidam pentru pozitia respectiva si care ne sunt atuurile si rezultatele profesionale, mentionand pentru exemplificare diferite etape ale traseului profesional.

Interesul pentru a desfasura o anumita activitate, mentionata in scrisoarea de intentie, poate face diferenta fata de o alta candidatura pentru acelasi post de munca. De asemenea, originalitatea unei scrisori de intentie poate atrage atentia celui responsabil de recrutarea pentru postul respectiv.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg