humangest

Care sunt principalele calitati cautate de angajatori

principalele-calitatiAngajatorii vor cauta mereu cateva calitati clare la angajatii lor:

1. Proactivitatea

Fi proactiv, adica nu astepta sa ti se traseze obiective, vino in intampinarea sefului cu propuri de proiecte. Arata-ti disponibilitatea neconditionata de a te ocupa si de alte lucruri care nu fac parte din fisa postului tau.

2. Asumarea responsabilitatii

Orice angajator isi doreste angajati care isi asuma responsabilitatea in cazul succeselor, dar si in cazul esecurilor. Daca doresti aprecierea sefului, demonstreaza ca esti permanent responsabil, ca nu fugi de greseli si ca faci totul pentru a le remedia.

3. Organizarea timpului

Un bun angajat este acela care are si un time management foarte bun si o agenda bine organizata, pentru ca asta inseamna si rezultate bune. Un manger va fi incantat daca ii predai un proiect la termen sau chiar inainte de termen si va aprecia fara indoiala efortul.

4. Rezistenta la stres

Traim vremuri in care doar cei puternici rezista stresului si presiunii de la serviciu. Companiile apreciază mult acest tip de angajat, drept dovada o fac anunturile tot mai des intalnite in care este precizata ca cerinta: “rezistenta la stres”.

Poate ca unii recrutori sau angajatori, din dorinta de a nu speria candidatul, nu vor recunoaste in cadrul unui interviu ca aceasta calitate este importanta pentru companie, insa in realitate “rezistenta la stres” este un factor determinant pentru mentinerea angajatilor in companii.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg