humangest

Agentia de recrutare – partener pe termen lung

agentia-de-recrutareDe ce e bine să apelezi la o agenție de recrutare atunci când vrei să angajezi oameni noi în companie? Și, mai important, de ce e bine să menții o relație bună cu agenția pe tot parcursul colaborării, adică și după ce procesul de recrutare s-a încheiat?

Care este aportul agenției de recrutare în relația cu partenerii?

Agenția de recrutare este legătura dintre companie și potențialii viitori angajați. Humangest oferă servicii de: recrutare și selectie, leasing de personal, administrare de personal, payroll, training, consiliere profesională / outplacement, consultanță în domeniul resurselor umane și detașare de personal în străinătate.

Scopul Humangest este să oferim partenerilor noștri strategii, rezultate și idei inovatoare pentru  problemele ce pot apărea în domeniul resurselor umane. Avantajul de a colabora cu Humangest constă în faptul că noi cunoaștem în profunzime domeniul în care activăm, cadrul și tendintele socio-economice, atât la nivel  local, cât și internațional. De asemenea, expertiza noastră acoperă toate ariile resurselor umane.

Cu ce vine în plus Humangest?

Orientarea față de client, flexibilitatea și polivalența serviciilor oferite sunt valorile în care credem și pe care ne-am bazat ascensiunea, atât în România cât și în Italia, ceea ce permite ca Humangest Group să fie și să rămână o alegere pe termen lung în afaceri.

Agenția vine în sprijinul tău atunci când întâmpini dificulăți în procesele de recrutare și îți poate eficientiza atât activitatea ca departament de HR, cât și bugetele pe termen lung.

 

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg