Despre noi

Am putea spune atât de multe despre noi…

Că suntem profesioniști desăvârșiți… Că vă oferim cele mai bune servicii, adaptate nevoilor voastre… sau că avem cele mai faine joburi… Ceea ce este perfect adevărat!

Dar, ceea ce ne definește într-adevăr este că suntem de fiecare dată aici, 150% pentru voi, zâmbind, ascultându-vă, încercând să găsim soluții potrivite pentru a vă ajuta.

Bineînțeles că în tot acest timp suntem foarte buni în tot ceea ce facem, fie că este vorba despre a căuta joburi potrivite pentru candidații noștri sau despre a găsi cele mai bune soluții de recrutare, onsite, muncă temporară, administrare de personal, payroll, benchmarking, assessment sau detașare de personal în străinătate pentru clienții noștri.

Mai mult…

Credem că succesul nostru se datorează într-o mare măsură feedbackului pe care clienții și candidații noștri ni-l oferă cu atâta generozitate. Astfel că serviciile noastre sunt eficiente, sustenabile și adaptate nevoilor reale ale celor care ne sunt alături. Facem diferența punând la dispoziție strategii, rezultate și idei inovatoare pentru problemele care pot apărea în domeniul resurselor umane adaptate contextelor și tendințelor socio-economice, atât de la nivel local, cât și de la nivel internațional.

În plus, expertiza nostră acoperă toate ariile resurselor umane. Mai multe despre serviciile noastre găsiti însă aici:

Istoric

Humangest Group

Humangest România face parte din grupul italian, SGB Humangest Holding, specializat în furnizarea de servicii de consultanță în domeniul resurselor umane. În prezent grupul își desfășoară activitatea prin intermediul a 50 de filiale din Italia, 3 în România și 26 în Regiunea Balcanică. Prezența în Regiunea Balcanică este susținută printr-un parteneriat strategic semnat cu Heads Adriatic, companie de consultanță în HR, cu o experiență de peste 20 de ani în industrie. Furnizăm servicii prin intermediul a 3 reprezentanțe în Serbia și Muntenegru, 17 în Slovenia, 1 în Croația, 2 în Bosnia Hertegovina, 2 în Macedonia de Nord și 1 în Albania.

În cifre, SGB Humangest Holding înseamnă…

13000

Angajați temporari

150

Cifra de afaceri

6

Filiale

3000
Clienți
700
Angajați

Humangest România a fost înființată în 2007 și are, în prezent, o echipă de peste 80 de consultanți. În 2019, compania a achiziționat IHM Total Consult, companie românească, cu sediul central în Timișoara, extinzându-și acoperirea la nivel național. Humangest se poziționează în prezent pe locul 4 în topul furnizorilor de servicii de resurse umane.