3 întrebări care te ghidează mai bine decât „Care este pasiunea mea?”

Career Caffeine

Ori de câte ori te simți nemulțumit de jobul tău, recomandarea general valabilă este să afli ce te pasionează și să transformi pasiunea într-o activitate cu normă întreagă. Și probabil că te-ai săturat să te tot întrebi: „Care este pasiunea mea?” Poate pentru că întrebarea aceasta este atât de vagă încât paralizează orice urmă de entuziasm.

Dar, dacă ești nemulțumit de ceea ce faci și nu știi încotro să te îndrepți, în loc să-ți cauți pasiunea evazivă,  îți recomandăm să îți adresezi 3 întrebări.

pasiune carieră

Ce pot face eu pentru ceilalți?

Uneori este mai ușor să te gândești la ce poți face pentru alții decât să te concentrezi pe ceea ce poți face pentru tine. Probabil că există un milion de lucruri pe care vrei să le faci, dar mai puține pe care le poți face și chiar mai puține care le poți face pentru binele comun.

Cum ar arăta o zi ideală pentru mine?

Sau, mai exact, cum ar arăta ziua ta ideală la muncă. Cuvântul „carieră” evocă o imagine destul de rigidă pentru majoritatea oamenilor. De obicei, implică un birou, mai mult de 40 de ore pe săptămână și haine incomode. Pentru a scăpa de această percepție restrictivă, poți să te gândești la cum ți-ai dori să îți structurezi programul. 😉

Ce nu aș face niciodată?

Să știi ce nu vrei e aproape la fel de util precum să știi ce îți dorești. Măcar ca să tai de pe listă câteva dintre opțiuni.

Nu toți oamenii știu care le este adevărata pasiune. Dacă știi, felicitări!  Dar cu siguranță oamenii pot construi cariere împlinite dacă își pun și răspund la întrebările potrivite.

Dacă ai nevoie de un strop de inspirație, poți arunca o privire și pe site-ul nostru: http://recrutare.humangest.ro/recrutare.php

 

Sursă foto: freepik.com

Servicii HR

Ultimele joburi

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Noutăți