Testimonials

Numele meu este Irina Adascalitei si sunt HR Manager in cadrul companiei Angelli Spumante & Aperitive S.R.L., membra a grupului german Henkell & co. Colaboram pe segmentul leasingului de personal de 4 ani cu Humangest si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. De-a lungul intregii colaborari de pana acum, au dat dovada nu numai de profesionalism si expertiza calitativ superioara, dar, in egala masura, si de disponibilitate si promptitudine in realizarea task-urilor asumate. Sunt adevarati generatori de solutii, nu numai pe dimensiunea leasingului, dar si a recrutarii si selectiei sau a administrarii de personal. Am apreciat, inca de la prima experienta de lucru in comun, politica specifica Humangestului de orientare in beneficiul direct al clientului, de focusare pe nevoile specifice si punctuale ale acestuia. Faptul ca te fac sa te simti intotdeauna ca si cum ai fi « cel mai important client » (desi stii prea bine ca nu este asa) si faptul ca niciodata nu refuza o provocare (chiar daca aceasta presupune oferirea solutiei pana cel tarziu « ieri ») constituie, pe langa toate cele enumerate mai sus, motivele pentru care gasesc in specialistii Humangest o echipa de profesionisti.
Irina Adascalitei
HR Manager

“Humangest Romania, prin angajatii sai, da dovada de un adevarat profesionalism in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera. A fost si este un partener de incredere, cu care Rohde & Schwarz Topex a incheiat o colaborare de lunga durata.

Humangest este totodata o companie puternic orientata spre client, astfel incat ne bazam in continuare pe expertiza si experienta lor in domeniul resurselor umane.”

Radu Balaci
Business Development Director

“Colaborarea cu Humangest este una foarte buna. Au raspuns intotdeauna prompt venind in intampinarea solicitarilor noastre cu solutii de calitate.
Recomand cu caldura echipa Humangest.”

Mihaela Petrache
IMI International SRL
Divizia NORGREN

Numele meu este Andrei Levai si sunt Director Executiv al firmei TECH-MASTERS TRADING din Oradea, parte a grupului TECH-MASTERS AUSTRIA. Colaborarea cu firma HUMANGEST a inceput in acest an 2013 in vederea gasirii de candidati pentru postul de Consultant Tehnic pentru zone diferite din tara. Chiar daca am avut oarecare neincredere initiala ca procesul de recrutare si selectie a candidatilor sa fie facut eficient de alte persoane straine de firma noastra, vreau sa spun ca tot acest proces si de asemenea colaborarea cu specialistii de la HUMANGEST au mers perfect si rezultatele au fost bune de fiecare data. Cu fiecare proces incheiat, am avansat cu schimbul de pareri si cu ajustarea aproape de ideal a profilului candidatului solicitat de postul nostru vacant. Sunt convins ca si in anul 2014 vom avea o colaborare deosebit de buna.

Andrei Levai
Tech-Masters Romania