7 lucruri pe care le poti face păstrând distanța socială  

Mno, dacă simți că îți vine să te urci pe pereți… îți va face probabil bine să știi că înaintea ta au mai fost și alții…

Așa că, azi ne căutăm inspirația în ideile altora. Sperăm să ajute cât de cât… și să găsești lucruri faine de făcut care să îți mențină moralul ridicat cât timp #stamacasa

 1. Urlă la lună

Se întâmplă în fiecare zi, la ora 8:00 fix, seara. Dacă vă imaginați că e gluma poate că nu ar strica să urmăriți grupul Outside and Howl at 8.00 498.791 membri ai grupului din 99 de țări, fiecare urlând pentru motive proprii …de sărbătoare sau de frustrare.

2. O limonadă cu ai tăi

Un exercițiu  de răbdare pentru mine și 9 minute de surprize. Dacă sunteți fani ai mașinăriilor Rupe Goldberg, e clar ceea ce vă trebuie. https://youtu.be/Av07QiqmsoA?t=95 Recomandare din suflet pentru cei cu răbdarea pe spongi… încercați circuite mai scurte.

  1. E momentul pentru lecția de muzică

Chitara aia prafuită din colț are nevoie de o viață nouă. Gibson și Fender îți dau lecții gratis. Dă-le o șansă!

Dacă vezi, totuși, că nu îți iese, ai milă de vecinii tăi.

  1. Curățenie în fiecare colț al casei 

Hmmm, aproape ca nu îmi vine să cred că scriu asta însă, dacă încă nu ai terminat curățenia de primăvară  încă sau ești în căutare de idei pentru organizare eficientă, încearcă metoda Marie Kondo.  Trebuie să vă avertizăm însă că ai nevoie de muuuultă răbdare.

  1. Citește

Este momentul să termini tencul acela de cărți de pe noptieră. Serios! Cât mai ai de gând să o lungești!

  1. Învață să desenezi

Fie că mergi e varianta Pictură cu numere sau Bob Ross important este să te distrezi.

  1. Binging…

Știm că faci deja asta, dar fii bun și ajută-ne cu câteva recomandări. La rândul nostru urmărim activ netflix și pe youtube avem deja o multime de full films în lista.


Mno…. de final…

Dacă nimic din ce ți-am propus nu îți e pe plac, dar până la urmă găsești ceva bun de făcut, lasă-ne un comment care să ne inspire!

Servicii HR

Ultimele joburi

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Noutăți