Care sunt provocările crizei COVID-19 pentru departamentele de HR?

SGB Humangest România lansează chestionarul Provocările crizei COVID-19 pentru departamentele de HR.

Contextul COVID-19 a reconfigurat modul în care facem business și, implicit, rolul HR-ului, iar coordonatele cu care lucrăm în prezent au dat peste cap orice planificare pe care o făceam în urmă cu câteva luni. 2020 din planurile noastre nu are, din nefericire, mai nimic în comun cu 2020 în care trăim.

Link către completarea chestionarului:

  • Scop

Prin intermediul acestui chestionar ne propunem să aflăm care sunt principalele dificultăți și preocupări ale departamentelor de HR, dar și cum arată planurile pe care acestea și le fac pentru ieșirea din starea de urgență.

  • Durata

Completarea acestuia durează doar 5 minute, însă ajutorul dvs. este de maximă importanță pentru noi toți, profesioniști din resurse umane.

  • Rezultate

Respectăm și apreciem disponibilitatea dumneavoastră de a-l completa și vom reveni cu rezultatele acestuia dupa finalizarea cercetării. Vă asiguram că feedbackul și datele dvs. vor rămâne confidențiale și nu vor fi furnizate niciunei terțe părți. Analiza noastră include și o componentă calitativă. În măsura in care avem acordul dvs., consultanții noștri vă pot contacta pentru un interviu pe marginea acestui chestionar.

În măsura în care considerați că în echipa dvs. sunt colegi al căror feedback poate fi valoros, vă rugăm să nu ezitați să le transmiteți invitația de participare.

Servicii HR

Ultimele joburi

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Noutăți