Tu ce faci în weekend?


Weekendul e important atât pentru relaxare, cât și pentru dezvoltarea profesională și personală. E important să ne alocăm permanent timp pentru a afla lucruri noi, iar săptămâna aceasta îți recomandăm o serie de cursuri gratuite, din domeniul Resurselor Umane:

 

Despre curs

 

Informarea despre comportamentul organizațional este o oportunitate excelentă de a-ți dezvolta abilitățile de leadership și de a reflecta asupra propriului tău comportament. Cum iei de obicei decizii importante? Ce te motivează și cum încerci să-i motivezi pe ceilalți? Cât de mult reușești să integrezi diverse abilități și puncte de vedere într-o discuție cu echipă? Preferi relațiile profesionale cu un grup restrâns de colegi sau cu o rețea îndepărtată de cunoscuți din vaste domenii?

Link înscriere: https://www.coursera.org/learn/organizational-behavior

 

De ce ai nevoie pentru a participa la acest curs?

 

Toată lumea sunt binevenită! Experiența anterioară cu anumite componente ale comportamentului organizațional (comunicare, luarea deciziilor, motivație etc.) sunt utile, dar nu sunt obligatorii de știut.

 

Abilitățile pe care le vei dobândi:

  • comunicare
  • lider
  • management
  • comunicare interculturală

 

  • Learning, Knowledge and Human Development

Despre curs

 

Acest curs își propune să ofere o perspectivă punctuală a teoriilor învățării și dezvoltării, alături de modul în care aceste teorii se raportează la tehnologia educațională. Cursul are două componente: prima componentă este una teoretică, în care se încearcă dezvoltarea unui cadru de referință general, incluzând abordări ale psihologiei învățării în termeni de schimbări mari de paradigmă, de la „comportamentism” la „dezvoltarea creierului” la „cognitivism social”. A doua componentă este una practică, în care se vor folosi aceste concepte teoretice pentru a „analiza” un mediu de învățare mediat de tehnologie.

Link înscriere: https://www.coursera.org/learn/learning-knowledge-human-development

 

De ce ai nevoie pentru a participa la acest curs?

 

Acest curs este conceput pentru persoanele interesate de viitorul educației și „societatea de învățare”, inclusiv persoanele care își doresc să se alăture educației ca profesie, profesori interesați să exploreze direcții viitoare pentru o vocație în curs de transformare și comunitate și lideri la locul de muncă care consideră că misiunea lor este, în parte, „educativă”.

 

  1. The Manager’s Toolkit: A Practical Guide to Managing People at Work

Despre curs

 

Scopul acestui curs este de a oferi un ghid practic pentru gestionarea oamenilor, la locul de muncă. Nu contează dacă sunteți manager într-un magazin sau la un birou; aceleași abilități se aplică fiecărui loc de muncă. În cadrul cursului se vor explica câteva teorii despre HR și apoi se va demonstra aplicabilitatea acestora la locul de muncă.

 

Link înscriere curs: https://www.coursera.org/learn/people-management

 

Abilitățile pe care le vei dobândi:

  • Luarea deciziilor
  • lider
  • management
  • management performant

Mai multe informații despre aceste cursuri, dar și despre altele disponibile pe https://www.coursera.org/

Servicii HR

Ultimele joburi

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Noutăți